Suomi se vaan myy ranskalaisten voimalat

YLE: Lehtomäki ”ylisti” ydinvoimaa Emiraateissa

Suomi tarjoaa Arabiemiraateille yhteistyötä ydinvoimarakentamisessa. Abu Dhabissa vieraillut ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) sanoo Suomen olevan valmis yhteistyöhän Arabiemiraattien kanssa rauhanomaisen ydinvoiman tuotannossa, sillä Suomi on maailman johtavien maita alalla.

Mitä ihmettä tämä tämmöinen oikein on? Unohtaen ydinvoimaan liittyvät ongelmatkin, panee ajattelemaan, luuleko Lehtomäki ydinvoimaa oikeasti suomalaiseksi jutuksi. Ministerimme kiertää maailmaa myyden muiden tavaroita. Varmaan seuraavaksi maatalousministerimme kauppaa ranskalaisia viinejä Kiinaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Suomi se vaan myy ranskalaisten voimalat”

  1. Jos Lehtomäki markkinoikin suomalaista osto- ja projektinjohto-osaamista ydinvoimalaprojekteissa. Siinähän on meriittejä. Ei kun hetkinen…

Kommentointi on suljettu.