Vaalirahoitukseni

Vaalikampanjani on täydessä vauhdissa ja nyt on aika mainio olo. Vihreys tuntuu iskevän ihmisiin ja esimerkiksi vaalimökillä on ollut monta mainiota keskustelua erittäin positiivisessa hengessä.

Kun kampanjani kääntyy loppua kohti on hyvä muistuttaa, että kampanjani menoja ja tuloja on voinut seurata vaalisivuillani. Osa nettimainonnasta on vielä kesken ja voihan tässä viime hetkinä vielä tulla jotain pieniä menoja, mutta uskoisin pääosan menoista ja tuloista olevan kasassa jo nyt.

Vaalirahoituksen on oltava avointa. Muiltakin ehdokkailta kannattaa kysyä vaalirahoituksesta jo ennen vaaleja.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Vaalirahoitukseni”

 1. Hei,

  Kivat sivut (hieno idea nuo kaupunkivalokuvat!) mutta esitteen sarjakuva ei ihan auennut… Voisitko vähän valottaa sitä??

  Tv. Potentiaalinen äänestäjä

 2. Hei,

  Kiva että tykkäät sivustosta!

  Vaalimainoksessa annoin kovasti arvostamalleni Tuukka Virtaperkolle (www.tuukkavirtaperko.net) vapaat kädet sarjakuvan kanssa.

  Seuraava on siis vain tulkintani sarjakuvasta:

  Ilmastopäästöjen vähentäminen on mahdollista (pienempi saastepilvi) ja ikävä kyllä ilmastopäästömörön ampuminen ei onnistu vain sitä roiskimalla. Itse symppaan myös sitä ajatusta, että auto saastuttaa aina. Olisiko siis aika miettiä matkojen vähentämistä tai edes joukkoliikennettä?

Kommentointi on suljettu.