Taas demarien ihmettelyä

Demarien tiedote:

Nykyhallitus on tekemisillään ja tekemättä jättämisillään aiheuttanut inflaation voimakkaan kohoamisen.

Eikö tämä nyt ole vähän epärehellistä oppositiopolitiikkaa? Yritetäänkö tässä nyt sanoa, että polttoaineveron (aivan liian) pieni korotus aiheuttaa inflaation nousua? Vai eikö hallitus painosta öljyntuottajia tarpeeksi? Vai onko Kiinan lihankulutuksen nousu hallituksen vika? Olisi asiallista kertoa, mitä toimia inflaation hillitsemiseksi hallituksen pitäisi tehdä.

Polttoaineveron alentaminen olisi tuhoisaa ympäristön kannalta ja tuhoaisi pienenkin toivon, että öljyn kulutus saataisiin käännettyä laskuun niin ettei tule mitään lopullista rysähdystä. Ruuan ALV:n laskeminen on täysin tehoton keino inflaation hillintään. Mitä muuta demarit oikein vaativat?

Pientä yritystystä edes! Totuushan on pitkällä tähtäimellä, ettei tämä maa pelastu ennen kuin demarit fiksuuntuvat. Tämä nyt ei vaan näytä oikein hyvältä alulta uusille toimijoille minusta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Taas demarien ihmettelyä”

  1. Mielestäni tämä ”tekemisillään ja tekemättä jättämisillään” on loisteliaan eksakti.

Kommentointi on suljettu.