Team Fortress 2: Kaiken innon imijä

Olen pitkästä aikaa innostunut innostunut pelaamaan tietokonepeliä. Tällä kertaa pelinä on toiminut Team Fortress 2. Muistelen joskus kirjoitelleeni tänne pelaamisen vaikutuksesta omaan muuhun puuhailuuni. Vaikutus on varsin negatiivinen. Pelaamalla saa tavallaan purettua halun oppia tuollaiseen täysin hyödyttömien taitojen hiomiseen.

Tämän vuoksi on jäänyt tämä blogikin vähän vähemmälle tässä alkuvuodesta.

En ole niin hirveästi innostunut poliittisista jutuistakaan tässä viime aikoina. Olen hiljaa angstaillut toki henkilöautoilua, Vuotosta ja ties mitä typerää energiapolitiikkaa. Toisaalta myös tuo Yhdysvaltain presidentinvaali on kaikkiaan aika mieletöntä penkkiurheilu ja se onkin jossain määrin kiinnostanut.

On oikeasti hemmetin huolestuttavaa, että noissa vaaleissa ei puhuta ilmastonmuutoksesta juuri yhtään. Asian kiteyttää parhaiten sivusto What Are They Waiting For?

Lisäys: Ihan nerokas lyhyt elokuva

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Team Fortress 2: Kaiken innon imijä”

  1. On todellakin huolestuttavaa. West Wingin päätösepisodissakin sitä kysyttiin oikein tärkeimmässä väittelyssäkin.

    -jawb

Kommentointi on suljettu.