Kesän juttuja

Viime viikot ovat olleet kevyttä heilumista Tampereen kesässä ja ihan vähän myös muualla. Olen vihdoin saanut vähän luettua ja nyt viime päivät ovat menneet pääasiassa mukavan väkertelykoodauksen parissa. Luin vihdoin Täällä Pohjantähden alla -trilogian ja vähän harmittaa, että vasta nyt. Olisihan tuo pitänyt lukea vaikka vain historian lukemista innostamaan. Toisaalta on sitä innostusta löytynyt muutenkin ihan mukavasti.

Tänään panin ilokseni merkille TKL:n tiedotuslehdestä, että Hervannan bussit kulkevat syksyllä porrastettuina puolen tunnin välein. Tässä taisi mennä Tampereen vihreiden teekkarien ensimmäisen kannanoton aihe, mutta mitäpä siitä, kun asia korjautuu vihdoin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Kesän juttuja”

  1. Tampereen vihreillä teekkareilla taitaa olla näkymättömiä edeltäjiä. Muistaakseni TKL:llä on töissä vanha ympäristöteekkari. Insinöörityön kautta asioihin pääsee vaikuttamaan kaikessa hiljaisuudessa. Politiikka taas on näkyvämpää ja tavoittaa ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä suoremmin. Näköjään joskus nämä asiat kohtaa ja ihmiset on tyytyväisiä. Hieno juttu!

Kommentointi on suljettu.