The Prestige

Finnkinon palvelu toimi kohtuullisesti ja saimme valituksen jälkeen uudet liput Children of Menin temppuilevista äänistä. Käytimme liput sitten The Prestigen katsomiseen. Erittäin asiallinen elokuva, vaikkakaan ei toki mikään mestariteos.

1800-luvun taikurien maailma on vaan täysin vastustamattoman kiinnostava. Varsinkin kun mukaan on vielä sekoitettu kaikkien sähköfyysikoiden sankari, Nikola Tesla. Nolan tuntuu ihan asialliselta ohjaajalta. Batman Begins oli laadus elokuva, josta puuttui persoonallisuutta ja ohjaajan visiota. Niin puuttuu The Prestigestäkin, mutta koko lievästi ylipitkän elokuvan katsoo silti erittäin mielellään.

Hassuna yksityiskohtana äänet sekoilivat vähän tälläkin kertaa. Ilmeisesti se ääniraita jotenkin on kovin herkkä vaurioille. Tällä kertaa vaan ei elokuvan tunnelma mennyt piloille niin kuin Children of Menin kohdalla.

Seuraavaksi on varmaan mentävä katsomaan Bobby, kun tuo 60-70 lukujen vaihde on jotenkin tässä ollut minulla pinnalla ajatuksissa ja lukemissani teksteissä.

3,5 tähteä

(asteikolla 1-5)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail