Kohti jotain hyvää?

Bush set for climate change U-turn kertoo Guardian. Olen varovaisen optimistinen, vaikka Bushin ja kumppaneiden kanssahan on totuttu pettymään. Tapahtuupa tämän asian kanssa mitä tahansa, kertoo tämä kuitenkin siitä, että poliittinen paine tehdä jotain on kuitenkin kova kaikkialla, mistä osoituksena tämä meidän ydinvoimakeskustelukin.

Sääli kun ei ole oikein tahoa, joka puhuisi kaikista niistä työpaikoista, jotka voitaisiin luoda keskittymällä uusiutuvien energiamuotojen ja energiasäästön kehittelyyn. Nykyään ei edes tarvisisi puhua kovin suuresta tuotekehittelystä. Ratkaisuja on lukuisia. Ne pitäisi saada käytäntöön. Meidän vihreiden puheet eivät tunnu yksin riittävän ja kun rakennetaan vain sitä ydinvoimaa, ei taatusti synnykään mitään rahakkaita tahoja uusituvien puolestapuhujiksi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Kohti jotain hyvää?”

  1. Luin tuon Guardianin jutun ja täytyy kyllä odotella State of the unionia. Tiedä vaikka Bush pystyisi tekemään yhden ikimuistettavan sellaisen.

    Miksi muuten mun nimen perässä ei ole sukunimeä?

    -jjs

  2. Saapa nähdä.

    Sukunimesi puuttuu kaiketi siksi, että arvoin joskus, että haluatko sitä siihen ja jätin pois ja sitten noita sukunimellisiä alkoikin olla aika monta.

    Laitanpa sen jossain vaiheessa 🙂

Kommentointi on suljettu.