ViNO:n liittarista

Pääsin sitten lopulta siihen opiskelijavaltuuskuntaan, josta viimeksi krijoittelin. En taatusti omilla meriiteilläni vaan yhden hengen teekkarikiintiönä. Onhan se hieno edustaa pientä vähemmistöä jossain. Muutenkin täytyy sanoa, että ei-teekkarit kohtelevat meitä vihreissä nuorissa erittäin hyvin ja näin totta kai pitääkin olla, kun kynnys mukaantulolle on kuitenkin melkoinen. Toivottavasti tulevat tamperelaiset teekkarit saavat apua hyppyyn ensi vuonna aloittavassa ViTTY:sta (Vihreät Tampereen teknillisellä yliopistolla). Saa nyt nähdä, keksitäänkö työnimelle joku korvike. ViTTY:n etu on ainakin hyvä muistettavuus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “ViNO:n liittarista”

  1. Lisäksi ViTTY on foneettisesti hauska 😀

    Vakiinnuttakaa se ihmeessä! Itse olen pohtinut ROViO:n perustamista omaan opinahjooni (Rauman Opettajankoulutuslaitoksen Vihreät Opiskelijat). Mukava lyhenne pakottaa keksimään kankean selityksen. Tosin tämä taitaa jäädä ihan vain ajatuksen tasolle.

  2. Kielipoliisi suosittelee järjestön viralliseksi nimeksi TTYY:n Vihreät ry:tä (vrt. HYY:n Vihreät). Lyhynne voi olla sitten mitä vaan, vaikkapa ViTTY. Helsingin Vihreät Nuoretkin lyhentävät itsensä Nu-HeViksi. 🙂

  3. Kieltämättä TTYY:n Vihreät voisi olla kovin neutraali. ViTTY teki kuitenkin välittömästi kaikkiin vaikutuksen, joten tuskin se puheesta poistuu kuitenkaan!

Kommentointi on suljettu.