Raha tuli ja meni


Innostuin pelailemaan nettipokeria, kun sattui olemaan pafilla vähän rahaa, kun pelailin hiluilla jalkapallon MM-kisovetoja. Ne vedot eivät erikoisen kehuttavisti kulkeneet. Pelasin sitten vähän pokeria ihan mielenkiinnosta. Olen aiemmin pelannut Texas Hold’emia ”reaalimaailmassa” lähinnä ajankuluksi pikkurahoista kaverien kanssa.

Kasasin kuvaajan pokerirahoistani, joista pidin silloin tällöin kirjaa. Vaaka-akselin yksikkö on päiviä, missä 0 on torstain ja perjantain välinen yö klo 00:00 ja vaikkapa 1.5 siis lauantaina klo 12. Pystyakselin yksikkö on dollari. (Vaaka-akselin ajankohdat ovat arvioita huonon datan keruun vuoksi. Alussa minulla oli lisäksi vain noin 8 euroa eli 6 dollaria rahaa. Tämä datapiste puuttuu.)

Oli kyllä ihan mielenkiintoinen kokemus. Huipulla ollessani kirjoitin ihan hiton itseäni täynnä olevan kuvauksen pokerin hienoudesta tänne. Onneksi en julkaissut sitä. Nyt nimittäin hävettäisi. Laskin tuntipalkkaani ja mietin, että tämähän käy melkein kesätyön korvikkeesta. No nyt on vähän huonompi fiilis. Graafin jälkeen nimittäin hävisin nuo pienet viimeisetkin voitot.

Olen myös mietiskellyt tuon kuvaajan syitä enkä oikein itsekään ymmärrä romahdustani. Outoa että tuuri tulee sarjoissa tai jotain. Varmaan paras selitys on yhdistelmä väsymystä sekä ylimielisyyttä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail