Avoin vihreä talous nyt puoleen hintaan!

Jaakko Stenhällin ja minun Avoin vihreä talouden saa nyt 5,50 eurolla sähköisessä muodossa. Joten jos et vielä ole kirjaa innostunut ostamaan, olisi nyt hyvä paikka.

Kirjan voit tilata sähköisenä tai vanhaan 10 euron hintaan fyysisenä kopiona Vision sivuilta.

Sähköinen versio on muuten myynyt tähän mennessä ihan kivasti. Ei vielä näytä siltä, että sähköisen kirjan myynti olisi suurempaa kuin fyysisen, mutta ihan kauhean kaukana ei siitäkään olla. Olisi myös kiva, jos kirjaamme voisi myydä esimerkiksi Amazonin palvelun läpi suoraan, mutta tämä ei vielä onnistu suomen kielisillä teoksilla. On vaikea sanoa, miten paljon myyntiä tämän epämukavuuden johdosta menetetään. Silti tohdin epäillä, että suomen kielisten teosten saaminen tällaisin kansainvälisesti merkittäviin välityskanaviin on yksi tärkeimpiä kysymyksiä ihan meidän kielemme säilymisen kannalta. Ainakin itselläni tahtoo lipsua lukeminen nykyään Kindlen kanssa pääasiassa englannin kielisiin teoksiin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail