Avoimesta vihreästä taloudesta muualla

Jaakko Stenhällin ja minun Avoin vihreä talous -kirjamme on herättänyt melko vilkasta keskustelua, mikä on varsin iloinen juttu!

Ylen radiouutisissa maanantaina 21.5.2012 klo 12

Haastattelussa puhutaan aika paljon siitä, että olemme tyytymättömiä talouskeskustelun määrän puoluessamme. Näin tietenkin on, mutta hyvä alleviivata sitä, että tyytymättömiä olemme talouskeskustelun määrän ja laatun yleisemminkin.  Myös Ylen verkkosivuilla oli kirjasta juttu.

Osmo Soininvaara arvosteli kirjan blogissaan 16.5.2012

”Minussa se herätti ajoittain jatkuvia riemunkiljahduksia”, Soininvaara kirjoittaa. Kiitos Osmolle arviosta ja toivotaan, että keskustelu jatkuu vielä erityisesti niissä asioissa, joissa olemme erimieltä, koska niitäkin varmasti löytyy! Yritän saada myös Soininvaaran uutukaisen luettua ja arvioitua tässä piakkoin.

Allan Seuri arvioi kirjamme blogissaan 19.5.2012

Allan kirjoittelee positiiviseen sävyyn kirjasta. Tartun tässä nopeasti kirjan immateriaalitalouskappaletta koskevaan kritiikkiin. Olen Allanin kanssa aika pitkälti samaa mieltä siitä, että otteemme voi olla huolimattampi ainakin voi olla niin, että immateriaalitalouden vertailu viherkaulustyöpaikkoihin voisi olla hedelmällistä: kumpikin asia taitaa olla enemmän harmaan sävyjä sisältävä asia. Toisaalta tietotekniikan kehitys on minusta edelleen eniten toivoa herättävä asia tulevaisuudelle. Tietotekniikan avulla voi kuvitella ympäristöystävällisen elämäntavan, joka on silti melko mukava. (disclaimer: Allan kommentoi kirjaamme luonnosvaiheessa ja kommenteista oli melkoisesti apua!)

Lisäksi Jaakko kirjoitteli vihreiden blogiin kirjastamme 17.5.2012

On sanottava, että puolueen ja puolueen ihmisten asenne kirjaan on ollut varsin lämmin ja kannustava. Kiitos jo nyt!

Kirjaa saa vieläkin:

Paperisena versiona Vision sivuilta
E-kirjana (esimerkiksi Kindlellä toimivana .mobi -tiedostona)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail