Tuen Ville Niinistöä Vihreiden puheenjohtajaksi

Sain tänään laput Vihreiden puheenjohtajaäänestykseen. Ajattelin, että nyt olisi sopiva aika tunnustaa väriä. Olen päättänyt asettaa Ville Niinistön nimen ensimmäiseksi äänestyslappuuni.

Ville Niinistö on puolueen aitoja visionäärejä. Ville oli yksi perustulomallin arkkitehtejämme ja kirjoitti suurin osin ehkä parhaan ohjelmamme: elinkeinopoliittisen ohjelman. Ville on älykäs, hyvä esiintyjä ja taitaa politiikan sisällöt.

Erityisesti pidän puolueen jatkon kannalta tärkeänä sitä, että Ville on tietoyhteiskunta-asioista varsin perillä. Tietoyhteiskuntakehitys tulee olemaan tärkeä elementti kestävän elämäntavan löytämisessä ja on tärkeää, että asia otetaan hallintaan nyt, kun rakenteet muuttuvat. Nyt tarvitaan todellista visinääriä.

Ville tuntuu myös hyvin ymmärtävän, minkälainen arvo sisäisellä avoimella keskustelulla on. Villeltä on löytnyt tukea puoluetta uudistavista Uusi puolue -hankkeen aloitteille, mikä lupaa hyvää radikaalin avoimuuden ilosanomalle. Radikaali avoimuus ja rohkea keskusteleva puolue ovat tie uudistaa puoluetta ja saada kannatus kasvuun.

Ville Niinistö puheenjohtajaksi!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Tuen Ville Niinistöä Vihreiden puheenjohtajaksi”

  1. En ole julkisia kommentteja kuullut. Myönnetään, että enemmänkin olisi näitä voinut (ja olisi pitänyt) onkia.

Kommentointi on suljettu.