Lindén kannattaa Yle-maksua

HS: Viestintäministeri Suvi Lindén kannattaa Yle-maksua

”Budjettirahoitus olisi ehkä helpoin keino, mutta nämä ovat poliittisia ratkaisuja. Budjettia painavat kovin monet uudet menopaineet. En usko budjettirahoituksen mahdollisuuteen tässä tilanteessa”, Lindén sanoo Nykypäivän haastattelussa.

Miksi kukaan ei oikeasti täysin kannata mediamaksua? Tässäkin todetaan, että oikeastaan budjetitrahoitus olisi parempi vaihtoehto, mutta ei nyt juuri onnistu poliittisista syistä. Poliittiset syistä painavin taitaa olla se, että kokoomuksella on lähes uskonnollinen vakaumus siihen, että veronkorotukset ovat aina pahasta.

Mediamaksu on köyhille liian suuri ja syrjii sinkkuja. En minäkään käytä kahta kertaa enempää Ylen tuotantoa verrattuna kaksihenkiseen talouteen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail