YLE yllättää positiivisesti

Tänään YLE teki todellisen kultuuriteon. Ykkösdokumentti: Kenen tekijänoikeus? oli ohjelmana aivan rautaista katsottavaa ja osoittaa kai jopa pienoista rohkeutta näyttää osin copyright-rikkomuksiin pohjautuva elokuva Suomessa.

RiP: A Remix Manifesto

Ohjelma on juuri niin radikaali kuin aihe vaatiikin. Ohjelman ympärillä olevat sivut ovat sitä paitsi valtavan hieno esimerkki siitä, että tietotekniset palvelut ovat paljon enemmän kuin tekniikka. Tietotekniikan todellinen käyttö mahdollistaa uusia toimintamalleja, joita ei vielä muutama vuosi sitten voinut kuvitellakaan.

Kiitos YLElle siitä, että löysin tämän helmen. Tv-maksua on kiva maksaa taas hetki vaikka tv-maksu onkin typerä tapa rahoittaa näin tärkeä instituutio.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail