Ja Lex Nokiasta

Lex Nokia on lainsäädäntöprosessina todella mainio

 1. Koko lainsäädäntäprosessia on alusta alkaen kyseenalaistettu perustuslainvastaisena.
 2. Lainsäädäntätyö on edennyt täysin Nokian vetämänä. Tämän johtopäätöksen voi mielestäni tässä vaiheessa tehdä, sillä Hesarin juttua ei vieläkään ole vaadittu oikaistavaksi eikä juttua ole esimerkiksi viety JSN:n harkittavaksi. Nokiakin joutuu myöntämään, että juttu on totta.
 3. Ministeri Lindén on osoittanut, ettei lain vaikutuksista ole ilmeisesti selvyyttä oikein kellään. Toinen mahdollisuus on, että Lindén on valmis laskemaan leikkiä asiasta, jolle ei juuri nyt pitäisi naureskella. Tämä ei anna hyvä kuvaa lain valmistelusta.

Eduskunnasta on löydyttävä järkeä kaataa tämä lakikyhäelmä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Ja Lex Nokiasta”

 1. lainsäädäntö prosessi on yhdyssana!
  terv. nimim. ”asia on vakava”

 2. Itse asiassa nuo kohdat kiteyttivät koko jutun melko hyvin, paitsi lisäyksenä että poliittiselta kannalta on huvittavaa kokkareiden ja keskustan vaatimukset vihreille pitää rivit yhtenäisenä. Samaan aikaan kokoomuslaiset ministerit eivät tiedä mitä laki edes pitää sisällään, mutta riittää että ”joku” heillä tietää.

  ja, pakko sanoa, myös lainsäädäntötyö on yhdyssana.

  -Jaakko

Kommentointi on suljettu.