Perussuomalaisten rasismista

On ehdottomasti oikein, että Timo Soini joutuu selittelemään perussuomalaisten linjoja maahanmuuton suhteen. Minusta perussuomalaiset ratsastavat vanhalla maahanmuuttajavastaisella linjallaan, joka ei ollut kovinkaan kaukana avoimesta rasismista. Nyt puolueen ei tarvitse erikoisesti vaatia väärän värisiä takaisin Afrikkaan, koska ihmisille on selvää, että tämä on soinilaisten linja, vaikka sitä ei ääneen uskallettaisikaan sanoa.

Totuus on, ettei perussuomalaisilla ei ole kunnollista poliittista substanssia, mikäli puolueesta poistetaan ulkomaalaisvastaisuus. Tosin eihän puolue tarjoa eikä ole tarjonnut ”monikulttuurisuus-kriitikoiden” tapaan mitään järkevää politiikkaa edes ulkomaalaisten suhteen. Lähinnä puhe jää puheeksi ongelmista, joista ei saa puhua.

Sivunmennen sanoen puolueen kunnallisvaaliohjelmasta löytyy huvittavia yksityiskohtia:

Peruskoulun ala-asteen oppilaille on taattava ilmainen taksikyyti vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Koululaisia on kuljetettava myös alueilla, missä heille aiheutuu vaaraa EU:n susien ja karhujen suojeluohjelmista. Näiden kuljetusten kustannukset tulee periä EU:lta, sillä suomalaisen oikeustajun mukaan se maksaa, jonka päätöksistä vaara ja haitat aiheutuvat.

Ajatus kolonnasta takseja ajelamassa Tampereen keskustassa herättää minussa paljon kysymyksiä. Olisi muuten oman oikeustajuni mukaista vaatia autoilijoita maksamaan aiheuttamasta vaarastaan ja haitastaan. Tietysti EU:n politiikkaan keskittyminen on helpompaa, vaikka se ei todellakaan liity mitenkään kunnallisvaaleihin.

Lukuisissa vaalikeskusteluissani on tullut esiin viime aikoina, että vihreiden maahanmuuttopolitiikka herättää paljon epäilyä muissa ihmisissä. Jotenkin on syntynyt sellainen kuva, että puolustamme vaikka maahanmuuttajien parissa tapahtuvaa rikollisuutta ja ihmisoikeusloukkauksia. Näin emme tee.

Vihreät ovat muuten maahanmuuton puolella ja ihan oikeasti sillä edellytyksellä, että Suomessa eletään maan lakien mukaan. Ihmisoikeudet kuuluvat myös ihan oikeasti kaikille.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Perussuomalaisten rasismista”

  1. Olennainen kummallisuus maahanmuuttokeskustelussa on, että monesti maahanmuuttajille vaaditaan kovempia rangaistuksia (eli karkoittamista) kuin suomalaisille samoista rikoksista. Eikö ennemmin maasta pitäisi heittää ulos meidän suomalaisten verorahoilla kouluttama ja sosiaalituilla ylläpitämä suomalainen rikollinen, jos joku. Hänhän on vielä korostetummin pettänyt häneen kohdistetut odotukset. Vai onko taustalla kuitenkin erotteleva ajatus, jonka mukaan suomessa syntyneellä on suurempi oikeus tehdä rikoksia.

    Samat rangaistukset kaikille, syntyperästä tai mistään muustakaan yksityisestä tekijästä riippumatta!

Kommentointi on suljettu.