TTYY:n Vihreät perustettu!

Melkoisen kovan hermoilun jälkeen saimme lopulta TTYY:n Vihreät perustettua tänään. Paikalla oli noin kaksikymmentä ihmistä, mikä tuntui todella hyvältä ja lupaavalta. Runkoporukan (minä, Riku ja Jaakko) arvio oli jossain kymmenen hengen paikkeilla.

Olen nyt siis uuden ja uljaan järjestön (ja pian alayhdistyksen) puheenjohtaja. Muuten olisin ihan hiton iloinen, mutta ilmeisesti lauantain seikkailut olivat vähän liikaa keholleni. Kurkku on kipeä, ääni meinaa loppua ja lämpöä on vähän liikaa. Olisi ollut laskuharjoitukset huomiselle, mutta taidan nyt priorisoida paranemista ja makailla sohvalla. Onneksi kurssin systeemi on lievästi joustava, eikä tästä ehkä koidu kauheasti vahinkoa minulle.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “TTYY:n Vihreät perustettu!”

Kommentointi on suljettu.