Tietoa kansalle!

Lueskelin Vihreiden varjobudjettia vuodelle 2007. Teksti on aivan helppolukuinen ja ei vaadi suurempaa perehtymistä politiikan koukeroihin. Jonkun suuren toimijan (esimerkiksi YLE:n) tulisi tarjota kansalaisille helppo tapa vertailla eri puolueiden vaihtoehtoisia budjetteja. Tällä hetkellä Suomessa on ihan liian helppo tarjota kaikkea hyvää ja kaunista kaikille. Sen kuuluisan ”kansan” vaan pitäisi osata vaatia kunnollisia ehdotuksia eikä vain kauniita sanoja.

Kokoomuksen varjobudjettia etsiessä löysin ehkä hirveimmän tapahtuman koko Suomessa: Kokoomusristeily. Tuosta voikin sitten nähdä painajaisia. Varjobudjettia ei muuten löytynyt. Käsittääkseni siksi, ettei sellaista ole.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Tietoa kansalle!”

  1. Niin. Muilla puolueilla ei taida olla varjobudjettia. 🙁

    Sen sijaan risteilyjä on useammallakin puolueella. 😛

  2. Samoissa luuloissa olen. Ajattelin, että on myös mahdollista, että ne ei pidä siitä kauheasti meteliä jostain ihmesyystä. Ylen pitäisi myös siis patistaa puolueet laatimaan varjobudjetit. (Ylehän korjaa kaikki maailman ongelmat.)

Kommentointi on suljettu.