Apatiaa vastaan

Yleinen apatia suurten ongelmien edessä on suurin ihmiskunnan ongelmista. Voisimme tehdä niin paljon kaikkea, jos meitä vain kiinnostaisi. Suuret ongelmat tarvitsisivat ihmisiä, jotka todella uskaltaisivat laittaa itsensä likoon. Itse en taida sellainen olla. Ehkä sitten joskus myöhemmin…

Kävin katsomassa Al Goren Inconvenient Truthin. Elokuva oli ihan asiallinen. Pelkään vain, ettei tuostakaan elokuvasta ole mitään hyötyä, kun yleisö koostuu vain meistä viherpiipertäjistä. Mielestäni muuten David Attenborough:n Are We Changing Planet Earth? ja Can We Save Planet Earth? olivat parempia dokumentteja samasta aiheesta.

Planeetan pelastamiseen tähtäävää meemiä on levitettä kuitenkin kaikissa muodoissa. Goren dokumenttikin on siksi tärkeä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail