Mössötystä tämän blogin tarkoituksesta

Myin sieluni ja perustin blogin. Blogit ovat yleensä ihan hirveää luettavaa ja niin on varmaan tämäkin. Pahoitelen siis jo etukäteen. Todennäköisesti myös kyllästyn kolmannen merkinnän jälkeen. Siitäkin pahoittelen.

Tavoitteeni tälle sivulle ovat epäjärjestyksessä:

1) Parhaiden linkkien levittäminen ja kommentointi. Luen niin valtavasti netin kummallisia sivustoja, että välillä tekee mieli kommentoida. Teen tätä toki irkitsekin, mutta on kiva saada jotain pysyvämpää itsellekin.

2) Puhua vähän elämästäni. Todennäköisesti tämä on tavattoman tylsää jokaiselle minua tuntevalla – puhumattakaan tuntemattomista ihmisistä, jotka todennäköisesti saavat jonkinlaisen kohtauksen noin kahden lauseen jälkeen. Anteeksi.

3) Poliittiinen ja muu avautuminen. Avautuminen on kivaa. Koitan kuitenkin välttää avautuamasta siitä, kuinka tylsää minulla. Voin tässä ja nyt vakuuttaa, että minulla on yleensä tylsää blogatessa. Miksi minä muuten tänne mitään taputtelisin?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail